Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nemzetközi szállítmányozás, fuvarozás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Nemzetközi szállítmányozás, fuvarozás képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: nemzetkoziszallitmanyozas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 100 db
7m - Beszerzési akció

7m - Beszerzési akció

Oldalunkon árajánlatokat kérhetnek a felhasználók a gazdaság szinte minden ágazatában. Szállítmányozás, fuvarozás, logisztika lapunkon preferált ágazatnak számít. A rendszer használata lehetővé teszi hogy, akár naponta új ügyfelekkel bővüljön vállalkozása partnereinek száma.Továbbá biztosítja egyszerű,gyors és költséghatékony üzletkötés lehetőségét.Amennyiben még nem regisztrálta vállalkozását oldalunkon, egyszerűen és gyorsan megteheti.

Adler-Trans

Adler-Trans

Társaságunk fő tevékenységi köre a nemzetközi közúti szállítmányozás Európa országaiba. Kiemelten kezeljük a német, olasz, francia, benelux, angol és spanyol viszonylatokat. Az uniós tagság által biztosított lehetoség alapján vállaljuk az unión belüli közösségi árufuvarozásokat is. Munkatársainkat, akik felsőfokú végzettséggel, több éves gyakorlattal, és széles kapcsolatrendszerrel rendelkeznek, a legkorszerűbb irodatechnika segíti. Vállaljuk: - normál kereskedelmi áruk továbbítását ponyvás járműszerelvényekkel, kocsirakományként 0-24 tonnáig - kisebb tételű küldemények, részrakományok fuvarozását - kistételű, gyorsan továbbítandó áruk fuvarozását 40 m3-ig illetve 3,5 tonnáig - túlsúlyos, túlméretes áruk fuvarozását.

Alba-Zöchling Kft.

Alba-Zöchling Kft.

Fő tevékenységi köreink: nemzetközi és belföldi szállítmányozás, vámügynökség, raktározás, közvámraktározás. Saját telephellyel rendelkezünk, amely 900 m2 irodát, 9700 m2 raktárat és mintegy 80 kamion számára alkalmas parkolót jelent, mely a saját 60 kamionunk mellett még további 20 kamion befogadására alkalmas.

Albatrosz Sped

Albatrosz Sped

Az áru mennyiségétől függően vállaljuk annak részrakományként való továbbítását is, mely jelentősen csökkentheti a fuvarköltséget. Munkatársaink segítenek Önnek a szállításaival kapcsolatos kérdései megválaszolásában, illetve szívesen adnak tanácsot. Áruja biztonságáról a megfelelő, korszerű járműpark és a gépkocsivezetők következetes munkája gondoskodik. Az esetlegesen bekövetkező árukárok esetén is biztonságban tudhatják magukat megbízóink.

Árkádia Futárszolgálat

Árkádia Futárszolgálat

Az Árkádia futárszolgálat a leggyorsabb megoldást jelenti az ön csomagszállítási problémáira. Megalakulásunk óta szállítási, szállítmányozási és futárszolgálattal állunk a megrendelők részére.Rövid határidővel vállaljuk kis csomagok és küldemények szállítását. Csomagjait futárjaink gyorsan, megbízhatóan juttatják el önhöz. Budapesten a küldeményt a megrendelés időpontjától számított két órán belül a címzettnek kézbesítjük. Lehetőség van sürgősségi megrendelésre is, így Budapest területén a szállítási határidő a megrendeléstől számított 1 óra. Futárszolgálatunk az ország legkedvezőbb áraival várja a küldeményeket.

Hirdetés
B-Trans Kft.

B-Trans Kft.

Cégünk 24 tonna tömegig vállalja komplett valamint részrakományok fuvarozását. Az expressz szállításokat a gazdaságos és gyors, zárt illetve ponyvás rakterű új Renault Master furgonokkal végezzük. Cégünk több eseti és szerződött vállalkozót foglalkoztat. Fuvarjaink főként az Eu országaiba indulnak.

Belföldi és külföldi szállítás fuvarozás

Belföldi és külföldi szállítás fuvarozás

A gépkocsiparkunkban található járművekkel vállalunk fuvart, hűtött gépkocsikkal 25 fok és -20 fok közötti fuvart is vállalunk. Hűtőkocsis furgonjaink 5 raklap befogadóképességgel európa szerte nemzetközi vagy belföldi expressz gyorsasággal juttatják célba a kívánt hőmérsékletre érzékeny árut. Cégünk 2010-ben, azzal a céllal jött létre, hogy minőségi logisztikai szolgáltatást nyújtson kedvező áron, rövid határidővel. Bár a cég fiatal, de a tulajdonos, és az összes munkatársunk, beleértve a gépkocsivezetőket is, évtizedekre visszanyúló, teljes körű tapasztalattal rendelkeznek az árufuvarozás területén. Szolgáltatásainkat mindig megbízóink érdekeit szem előtt tartva végezzük el. Megbízható, rugalmas ügyintézés, ügyfélközpontúság jellemzi tevékenységünket. Munkatársaink arra törekednek, hogy ami Önnek teher, az nekünk megbízás legyen!

Belföldi és nemzetközi költöztetés

Belföldi és nemzetközi költöztetés

Kiterjedt kapcsolati rendszerünknek köszönhetően az egész EU-ban gyorsan és rendkívül kedvező áron vállalunk csomag és kis áru szállítást, költöztetést, tehertaxi szolgáltatást! Díjszámításunk egyszerű, mindenki számára könnyen átlátható. Nálunk nincs hétvégi díj, emeleti díj, sőt felmérési díj sem. A csomagoláshoz pedig jó minőségű dobozokat is biztosítunk. Legyen szó akár egy 10 kg-os dobozról Londonból-Milanóba, vagy 40 tonna raklapos áruról Párizsból-Budapestre, mi megoldjuk! Ha felkeltettük érdeklődését, kérjen árajánlatot oldalunkon keresztül!

BérczesSped - Nemzetközi szállítás

BérczesSped - Nemzetközi szállítás

Belföldi, és nemzetközi szállítás már 1993 óta a Bércze Sped jóvoltából! Flottánkat folyamatos karbantartás alatt tartjuk, gyakran újítjuk őket, mivel a megfelelő technikai háttér alapvető tényező a fuvarozás során, és a meghízhatóság érdekében. Ha szeretne árajánlatot kérni fuvarozásra, akkor keressen minket telefonon, vagy írjon emailt a honlapunkon található email címre!

Hirdetés
Berény-Sped Kft.

Berény-Sped Kft.

A Berény-Sped Kft. 1991. december 28-án alakult a Jászkun Volán Rt.Jászberényi Üzletigazgatóságából, mely alapján a tagsági szerkezete a cégnek 50,6% Jászkun Volán Rt. tulajdon, míg a fennmaradó 49,6% kisbefektető magánszemélyek kezében van. Társaságunk fő profilja a nemzetközi árufuvarozás, melyet 10 db saját 13,6 m-es nyerges szerelvénnyel végzünk. A gépkocsivezető állomány tekintetében elmondhatjuk, hogy a társaság olyan 20-25 éves gyakorlattal rendelkező gépkocsivezetőkből áll, akik a társaság alapításában is aktívan közreműködtek.

BestFor

BestFor

Nemzetközi közúti szállítmányozást és fuvarozást végzünk Európa minden országába. Kiemelten kezeljük az olasz és görög relációkat. Szállítunk: - normál kereskedelmi árut 0-24 tonnáig, komplett és részrakós formában. - veszélyes anyagokat (ADR) ADR vizsgával minden gépjárművezetőnk és kamionunk rendelkezik. - kompjegy rendelés ( Hilltop) - szakmai tanácsadás - ADR biztonsági tanácsadás - szállítmánykövetés (GPS)

Bi-Ka Logisztika Kft.

Bi-Ka Logisztika Kft.

Szolgáltatási palettánk az évek során jelentősen kibővült, így komplex szolgáltatáscsomaggal állunk rendelkezésére, válasszon csak egy területet vagy akár egy átfogó logisztikai szervizt. Nemzetközi és belföldi szállítmányozás - Adr-es, konténeres, túlméretes és légi szállítmányozás - Belföldi disztribúció, terítés - Raktárlogisztika, vámraktár, mozgó raktár - Teljes körű vámügyintézés - Teljes körű, többlépcsős logisztikai igényfelmérés - Személyes logisztikai szaktanácsadás, költségoptimalizálási javaslatok - Komplex logisztikai projektek megvalósítása

Borsod Kft.

Borsod Kft.

Társaságunk 1990. december 16-án alakult német-magyar vegyes vállaltként. Fő tevékenységünk a nemzetközi közúti szállítmányozás. Működési területünk Nyugat-Európa. Saját járműparkkal rendelkezünk, melyet a tulajdonunkban lévő Center Kft., Ózd üzemeltet. A biztos fuvarozói hátteret 13 db új, korszerű járműszerelvény biztosítja, Man és Daf típusú Eur-3-as vontatókkal, 13,6 m hosszú, 2,70 m belmagas Schwarzmüller pótkocsikkal. Minden jármű Adr felszereléssel, mobiltelefonnal rendelkezik. Gépkocsivezetőink mögött több éves nemzetközi fuvarozási gyakorlat áll. Fuvarozó Kft-énk Cmr biztosítással, mi szállítmányozói felelősségbiztosítással rendelkezünk. Társaságunk 1999. márciusától tanúsított Iso minőségirányítási rendszerben dolgozik. Tagjai vagyunk a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének és a Magyar Szállítmányozók és Logisztikai Szolgáltatók Szövetségének.

Complexpress Logisztika Kft.

Complexpress Logisztika Kft.

Nemzetközi futárszolgálatunk komplex logisztikai szolgáltatásokat nyújt - igény szerint - expressz határidőkkel is. Célunk, hogy a csomagküldők igényeit minél teljesebb mértékben szolgáljuk ki. Ennek érdekében a futárszolgálatok, a belföldi és nemzetközi csomagküldés piacán egyedülálló, értéknövelő szolgáltatásokat nyújtunk partnereink számára. Cégünk munkaidőn kívül 2 teljes országos hálózattal működő alternatív csomagszállítási megoldást kínál a megszokott kézbesítések mellett. Ezen felül csomagolással, utánvét kezeléssel, logisztikai átvilágítással, csomagolóanyaggal, okmánykezeléssel, valamint költség optimalizálási tanácsadással egészítjük csomagszállítási tevékenységünket.

Continental Cargo

Continental Cargo

Szolgáltatásaink: - Szállítmányozás, nemzetközi szállítmányozás - Komplett rakományok szállítása - Részrakományok szállítása - Gyűjtőszállítás - gyűjtőfuvarozás - Nemzetközi költöztetés, költöztetés - Direkt szállítás az Európai Unió és Románia között

DHL Global Fowarding

DHL Global Fowarding

A DHL a világ piacvezető logisztikai szolgáltatójaként globális céljának azt tűzte ki, hogy fenntartható megoldások kialakításával egyszerűbbé tegye ügyfelei munkáját és hozzájáruljon üzleti sikereikhez. Légi és tengeri szállítmányozási szolgáltatást és ehhez kapcsolódó teljes körű ügyintézést biztosít a világ 150 országában. Magyarországon a DHL Globál Szállítmányozási Kft. látja el a képviseletét. Korszerű, gyors, egyedi igényire szabott megoldásokat nyújt közepes- és nagy súlyú küldeményeire. Magyarország piacvezető légi szállítmányozója. Egyedi igényekhez igazodó légi import és exportszolgáltatásokat kínál háztól-házig, repülőtértől-repülőtérig szállítással. Tengeri szállítmányozás terén teljes körű gyűjtő és komplett konténerszállítmányozást végez világszerte a főbb európai kikötőkön - Koper, Bremerhaven, Hamburg, Rotterdam -, illetve alternatív kikötőkön - Konstanca, Rijeka és Trieszt - keresztül.

Diamont Transz Kft.

Diamont Transz Kft.

A Diamont-Transz Kft magántársaságként alakult Nyíregyházán 1997-ben. Tevékenységünk belföldi és nemzetközi árufuvarozás és szállítmányozás. Partnereink igényeit igyekszünk időben, megbízhatóan és gazdaságosan teljesíteni. Az Európai Unió területén végezzük tevékenységünket.

Tuti menü