Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nemzetközi szállítmányozás, fuvarozás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Nemzetközi szállítmányozás, fuvarozás képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: nemzetkoziszallitmanyozas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 63 db
Adler-Trans

Adler-Trans

Társaságunk fő tevékenységi köre a nemzetközi közúti szállítmányozás Európa országaiba. Kiemelten kezeljük a német, olasz, francia, benelux, angol és spanyol viszonylatokat. Az uniós tagság által biztosított lehetoség alapján vállaljuk az unión belüli közösségi árufuvarozásokat is. Munkatársainkat, akik felsőfokú végzettséggel, több éves gyakorlattal, és széles kapcsolatrendszerrel rendelkeznek, a legkorszerűbb irodatechnika segíti. Vállaljuk: - normál kereskedelmi áruk továbbítását ponyvás járműszerelvényekkel, kocsirakományként 0-24 tonnáig - kisebb tételű küldemények, részrakományok fuvarozását - kistételű, gyorsan továbbítandó áruk fuvarozását 40 m3-ig illetve 3,5 tonnáig - túlsúlyos, túlméretes áruk fuvarozását.

Albatrosz Sped

Albatrosz Sped

Az áru mennyiségétől függően vállaljuk annak részrakományként való továbbítását is, mely jelentősen csökkentheti a fuvarköltséget. Munkatársaink segítenek Önnek a szállításaival kapcsolatos kérdései megválaszolásában, illetve szívesen adnak tanácsot. Áruja biztonságáról a megfelelő, korszerű járműpark és a gépkocsivezetők következetes munkája gondoskodik. Az esetlegesen bekövetkező árukárok esetén is biztonságban tudhatják magukat megbízóink.

B-Trans Kft.

B-Trans Kft.

Cégünk 24 tonna tömegig vállalja komplett valamint részrakományok fuvarozását. Az expressz szállításokat a gazdaságos és gyors, zárt illetve ponyvás rakterű új Renault Master furgonokkal végezzük. Cégünk több eseti és szerződött vállalkozót foglalkoztat. Fuvarjaink főként az Eu országaiba indulnak.

Belföldi és külföldi szállítás fuvarozás

Belföldi és külföldi szállítás fuvarozás

A gépkocsiparkunkban található járművekkel vállalunk fuvart, hűtött gépkocsikkal 25 fok és -20 fok közötti fuvart is vállalunk. Hűtőkocsis furgonjaink 5 raklap befogadóképességgel európa szerte nemzetközi vagy belföldi expressz gyorsasággal juttatják célba a kívánt hőmérsékletre érzékeny árut. Cégünk 2010-ben, azzal a céllal jött létre, hogy minőségi logisztikai szolgáltatást nyújtson kedvező áron, rövid határidővel. Bár a cég fiatal, de a tulajdonos, és az összes munkatársunk, beleértve a gépkocsivezetőket is, évtizedekre visszanyúló, teljes körű tapasztalattal rendelkeznek az árufuvarozás területén. Szolgáltatásainkat mindig megbízóink érdekeit szem előtt tartva végezzük el. Megbízható, rugalmas ügyintézés, ügyfélközpontúság jellemzi tevékenységünket. Munkatársaink arra törekednek, hogy ami Önnek teher, az nekünk megbízás legyen!

Belföldi és nemzetközi költöztetés

Belföldi és nemzetközi költöztetés

Kiterjedt kapcsolati rendszerünknek köszönhetően az egész EU-ban gyorsan és rendkívül kedvező áron vállalunk csomag és kis áru szállítást, költöztetést, tehertaxi szolgáltatást! Díjszámításunk egyszerű, mindenki számára könnyen átlátható. Nálunk nincs hétvégi díj, emeleti díj, sőt felmérési díj sem. A csomagoláshoz pedig jó minőségű dobozokat is biztosítunk. Legyen szó akár egy 10 kg-os dobozról Londonból-Milanóba, vagy 40 tonna raklapos áruról Párizsból-Budapestre, mi megoldjuk! Ha felkeltettük érdeklődését, kérjen árajánlatot oldalunkon keresztül!

Hirdetés
BérczesSped - Nemzetközi szállítás

BérczesSped - Nemzetközi szállítás

Belföldi, és nemzetközi szállítás már 1993 óta a Bércze Sped jóvoltából! Flottánkat folyamatos karbantartás alatt tartjuk, gyakran újítjuk őket, mivel a megfelelő technikai háttér alapvető tényező a fuvarozás során, és a meghízhatóság érdekében. Ha szeretne árajánlatot kérni fuvarozásra, akkor keressen minket telefonon, vagy írjon emailt a honlapunkon található email címre!

Berény-Sped Kft.

Berény-Sped Kft.

A Berény-Sped Kft. 1991. december 28-án alakult a Jászkun Volán Rt.Jászberényi Üzletigazgatóságából, mely alapján a tagsági szerkezete a cégnek 50,6% Jászkun Volán Rt. tulajdon, míg a fennmaradó 49,6% kisbefektető magánszemélyek kezében van. Társaságunk fő profilja a nemzetközi árufuvarozás, melyet 10 db saját 13,6 m-es nyerges szerelvénnyel végzünk. A gépkocsivezető állomány tekintetében elmondhatjuk, hogy a társaság olyan 20-25 éves gyakorlattal rendelkező gépkocsivezetőkből áll, akik a társaság alapításában is aktívan közreműködtek.

Borsod Kft.

Borsod Kft.

Társaságunk 1990. december 16-án alakult német-magyar vegyes vállaltként. Fő tevékenységünk a nemzetközi közúti szállítmányozás. Működési területünk Nyugat-Európa. Saját járműparkkal rendelkezünk, melyet a tulajdonunkban lévő Center Kft., Ózd üzemeltet. A biztos fuvarozói hátteret 13 db új, korszerű járműszerelvény biztosítja, Man és Daf típusú Eur-3-as vontatókkal, 13,6 m hosszú, 2,70 m belmagas Schwarzmüller pótkocsikkal. Minden jármű Adr felszereléssel, mobiltelefonnal rendelkezik. Gépkocsivezetőink mögött több éves nemzetközi fuvarozási gyakorlat áll. Fuvarozó Kft-énk Cmr biztosítással, mi szállítmányozói felelősségbiztosítással rendelkezünk. Társaságunk 1999. márciusától tanúsított Iso minőségirányítási rendszerben dolgozik. Tagjai vagyunk a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének és a Magyar Szállítmányozók és Logisztikai Szolgáltatók Szövetségének.

Continental Cargo

Continental Cargo

Szolgáltatásaink: - Szállítmányozás, nemzetközi szállítmányozás - Komplett rakományok szállítása - Részrakományok szállítása - Gyűjtőszállítás - gyűjtőfuvarozás - Nemzetközi költöztetés, költöztetés - Direkt szállítás az Európai Unió és Románia között

Hirdetés
DHL Global Fowarding

DHL Global Fowarding

A DHL a világ piacvezető logisztikai szolgáltatójaként globális céljának azt tűzte ki, hogy fenntartható megoldások kialakításával egyszerűbbé tegye ügyfelei munkáját és hozzájáruljon üzleti sikereikhez. Légi és tengeri szállítmányozási szolgáltatást és ehhez kapcsolódó teljes körű ügyintézést biztosít a világ 150 országában. Magyarországon a DHL Globál Szállítmányozási Kft. látja el a képviseletét. Korszerű, gyors, egyedi igényire szabott megoldásokat nyújt közepes- és nagy súlyú küldeményeire. Magyarország piacvezető légi szállítmányozója. Egyedi igényekhez igazodó légi import és exportszolgáltatásokat kínál háztól-házig, repülőtértől-repülőtérig szállítással. Tengeri szállítmányozás terén teljes körű gyűjtő és komplett konténerszállítmányozást végez világszerte a főbb európai kikötőkön - Koper, Bremerhaven, Hamburg, Rotterdam -, illetve alternatív kikötőkön - Konstanca, Rijeka és Trieszt - keresztül.

Direkt-Kurier Logistic Kft.

Direkt-Kurier Logistic Kft.

Direkt-Kurier Logistic Kft. magyar tulajdonosok által alapított, a belföldi és a nemzetközi közúti szállítmányozás, fuvarozás területén tevékenykedő, a minőség és környezetvédelem iránt elkötelezett vállalkozás. A belföldi és a nemzetközi fuvarozás területén szerzett tapasztalatainknak, és széleskörű üzleti kapcsolatainknak köszönhetően vállalkozásunk a megalakulása óta folyamatosan fejlődik.

Dr.Béres-Deák Attila - Vámszakértő

Dr.Béres-Deák Attila - Vámszakértő

Húsz éves vámszakmai gyakorlattal rendelkezem, ügyfeleim megelégedettségére végzem munkámat, teljes vámszakmai és jogi tudásomat felhasználva. A vám és jövedéki ismereteim kiegészültek többek között adójoggal, és a korábbi büntetőjogi- katonai nyomozótiszt-ismereteimet kiegészítve - pénzügyi büntetőjoggal is. A büntetőjog és a vám- jövedéki és illeték jog speciális találkozása például a csempészet, adócsalás, ehhez kapcsolódó illeték és általános forgalmi adóra elkövetett csalás. Ezen bűncselekmények nyomozása a Vám- és Pénzügyőrség hatáskörébe tartozik. Ennek megfelelően képviselem a csempészettel, vagy adócsalással meggyanúsított ügyfeleimet, Ezen bűncselekmények szükségszerű velejárója az adó-vám- és jövedéki igazgatási törvénysértés szerinti közigazgatási eljárás. Ügyeimben tapasztalom, milyen nehéz jogban járatlanul a hivatali útvesztőkben kiutat találni.

Duran- trans

Duran- trans

A Duran-Trans Kft. egyik fő profilja a nemzetközi szállítmányozás, árufuvarozások megszervezése. Kollégáink 10-15 éves szakmai múlttal és megbízható alvállalkozói háttérrel végzik munkájukat. Feladatunknak tekintjük, hogy az Ön áruja megbízhatóan, pontosan és gyorsan kerüljön a megadott címre. Kapcsolataink révén lehetőségünk van nemcsak közúti, hanem tengeri, légi és vasúti szállítmányok továbbítására is.

E-Tele Sped

E-Tele Sped

Vállaljuk partnereink közúti fuvarozási feladatait belföldön és külföldön egyaránt. Gépkocsiparkunk a 1,5 tonnás 5 palettás furgontól a 13,6 méteres 34 palettás teherautóig terjed. Ezen belül rendelkezünk 38 palettás (125 m3) autóval illetve hűtős szerelvénnyel is. Rendszeresen járnak autóink Németországba, Ausztriába, Olaszországba, Hollandiába, illetve Nagy Britanniába. Import, export fuvarszervezés: Megkeressük partnereinknek a legoptimálisabb fuvareszközt fuvarfeladataihoz, legyen szó komplett rakományról vagy részrakományról, illetve exportról, importról egész Európa területén. Amennyiben áruja nem igényel egy teljes autót és nem szeretné, hogy gyűjtőáruként túl hosszú legyen a fuvarozási idő ajánljuk Önnek az áru részrakományként való továbbítását. Előnye a gyorsaság illetve a biztonság, mivel az áru nem kerül többszöri átrakásra. Az áru lehet 1 kg-os csomag, de akár több száz kg-os, vagy több tonnás rakomány is.

Erkádó Kft.

Erkádó Kft.

Expressz fuvarozás, nemzetközi szállítmányozás az Erkádó Kft.-nél! Kitűnően felszerelt gépjárműveink, valamint tapasztalt gépkocsivezetőink garantálják, hogy küldeménye mindig időben célba érjen. Nemzetközi futárszolgálatunk magas színvonalú, megbízható teljesítményt garantál Önnek, így a legtöbb európai országba a feladást követő munkanap 12:00 óráig kiszolgáltatjuk az átvevőnek a küldeményt. Szolgáltatásaink közé tartozik: nemzetközi futárszolgálat, expressz fuvarozás, nemzetközi szállítmányozás az összes európai országba, légi fuvarozás, raktár szolgáltatás, szállítmánybiztosítás kötés. Ezen felül napi járatot indítunk Bécs-Budapest-Bécs útvonalon, amely ideális megoldást nyújt a Bécsbe és környékére, illetve onnan hazaszállítandó küldemények eljuttatására. Tekintse meg honlapunkat, ahol cégünkről, tevékenységeinkről áttekinthető képet adunk, és kényelmesen választhat szolgáltatásaink közül!

FelkerTrans

FelkerTrans

Felker István E.V. 2000-ban alakult 100 % -ban magyar tulajdonban lévő vállalkozás. Kezdetben belföldi fuvarozással foglalkoztunk majd a későbbiekben szolgáltatásunk köre kiterjedt külföldi fuvarozásra is. Jelenleg 15 db dobozos, ponyvás, hütős és ADR-es furgonnal rendelkezzünk 5 EUR raklaptól 8 EUR raklap amelyek egész Európa területére szállít különböző árukat. Nyomkövetős GPS rendszerrel rendelkeznek. Cégünk foglalkozik nagyobb küldemények szállításával egészen 24tonnáig egész EU területén illetve szállítmányozással, vámkezeléssel is. Szolgáltatásunk kiterjed részrakományra, teljes rakományra, gyüjtőrakományra illetve határidő szállításokra. Kérjük keressenek mindket bizalommal. Várjuk szíves árajánlat kérésüket.

Fiala-Trans Kft.

Fiala-Trans Kft.

Fő tevékenységünket, a nemzetközi árufuvarozást Európai Unió országaiba és azokból, minden igényt kielégítő gépjárműparkunkkal, és magas fokú fuvarszervezésünkkel valósítjuk meg. Az árú méretétől és mennyiségétől függetlenül tudjuk vállalni az áru fuvarozását, ami magában foglalja természetesen gyűjtő fuvarozást is.

Tuti menü